DöNER & PIZZA IMPERIUM

DöNER & PIZZA IMPERIUM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1080 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Döner & Pizza Imperium. Meer weten? Ontdek meer

4 mrt 2022 om 20:52 Top!!
27 feb 2022 om 22:29 De bestelling duurde bijna 1,5 uur, echt kansloos!! Zelfs nadat we na 1 uur wachten belden zeiden ze dat de bezorger onderweg was, maar dat was gewoon gelogen en dan moet je ook nog bezorgkosten betalen! Bij de vorige eigenaar was dat allemaal niet!!
26 feb 2022 om 22:36 Eten was prima. Bezorgtijd sloeg helemaal nergens op. De volgende keer kan ik het daar beter direct halen.
16 feb 2022 om 15:07 1 uur gewacht, beide pizza’s nat en ijskoud de randjes waren van steen. Alsof het al een uur van te voren was klaargemaakt. Jammer ben normaal erg tevreden over ze.
4 feb 2022 om 22:36 Goede kwaliteit en temperatuur
2 feb 2022 om 11:52 Het eten was goed, maar ook al een beetje afgekoeld. Tevens duurde het veel te lang tot de bezorging kwam.
25 jan 2022 om 12:15 =/
2 jan 2022 om 19:42 Erg lekker!! En duurde niet lang!
12 jul 2021 om 10:50 Was lekker eten! Dat kunnen we wel aanraden, maar de bezorgingstijd was heel irritant! De bezorger was netjes en vriendelijk, maar de bezorgtijd te lang!!! Doe daar iets aan aub! Is niet de eerste keer!
10 jul 2021 om 21:15 Ik heb er lekker van genoten daar ben ik totaal er eerlijk over in Aangezien de heel lange nou echt een lange Wachten . Was het zeker waard nou geen spijt . Ik zal ook persoonlijk komen Bezoeken . Om lekker weer ervan te genieten en Blijven bestellen✌
10 jul 2021 om 20:44 Eigenlijk 0 sterren. Nooit zolang moeten wachten voor een zeer middelmatige koude pizza! Laatste keer!!
10 jul 2021 om 20:23 Bestelling gedaan, niks ontvangen, al twee uur aan het wachten. telefoon gaat direct naar de voicemail..