DöNER & PIZZA IMPERIUM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1102 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Döner & Pizza Imperium. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 22:21 Kip overdatum. Amper sla. Geef me doekoe terug man.
25 jan 2023 om 13:46 Ik had geweldige broodjes döner, turkse pizza's met salade, een overheerlijke dürüm köfte en pizza quatro formaggio. Zeer goede eetgelegenheid op t nieuwe mooie eiland, Zeeburgereiland in Oost. Naast de erg grote mooi skatebaan, de Urban Sport Zone.
12 jan 2023 om 20:19 Pizza kalfsdöner speciaal was erg lekker!
12 dec 2022 om 0:50 Meneer die daar werkt is supervriendelijk. Ik kon al snel terecht om me eten op te halen! Heerlijk eten
8 dec 2022 om 11:52 Lekkere kapsalon.
25 nov 2022 om 19:11 Normaal halen we de pizza's gewoon in de zaak. Nu een keer besteld en laten bezorgen. Altijd lekkere pizza's. En vriendelijke medewerkers.
21 nov 2022 om 23:33 Heerlijk eten alleen jammer dat de bezorgkosten €2,80 zijn terwijl ik op 1 minuut loopafstand woon
21 nov 2022 om 7:43 Turkse pizza is prima maar de falafel was keihard en droog op een oud wit broodje. En de bezorging duurde veel te lang
13 okt 2022 om 22:46 Lekker eten alleen 2 uur gewacht
21 sep 2022 om 15:16 The lahmacun has not meet at all. It should have been mentioned in the description i think. I ate only salad and bread. The lahmacun must contains a meet as an ingredient, fyi.
7 sep 2022 om 0:10 Altijd heerlijke pizza’s
25 aug 2022 om 16:21 Eten was vies de kapsolon patat was uitgedroogd en de shoarmavlees was hard geen aanrader dus