DöNER & PIZZA IMPERIUM

DöNER & PIZZA IMPERIUM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1089 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Döner & Pizza Imperium. Meer weten? Ontdek meer

21 sep 2022 om 15:16 The lahmacun has not meet at all. It should have been mentioned in the description i think. I ate only salad and bread. The lahmacun must contains a meet as an ingredient, fyi.
7 sep 2022 om 0:10 Altijd heerlijke pizza’s
25 aug 2022 om 16:21 Eten was vies de kapsolon patat was uitgedroogd en de shoarmavlees was hard geen aanrader dus
19 aug 2022 om 6:10 Niet ontvangen zoals besteld (zonder salade besteld maar kreeg met alles) en letterlijk 1 stukje baklava?
11 aug 2022 om 10:32 De döner was prima. Helaas was de lahmacun koud.
26 jul 2022 om 19:11 Quick delivery and food was nice. I would highly recommend!
30 jun 2022 om 22:56 Geen sambal? Veel te laat
23 jun 2022 om 20:41 Andere frisdrank maar werd erover gebeld. Prima opgelost.
12 jun 2022 om 21:18 Zonder uien en sambal gevraagd maar alweer hebben we het op de broodjes gekregen.
4 mrt 2022 om 20:52 Top!!
27 feb 2022 om 22:29 De bestelling duurde bijna 1,5 uur, echt kansloos!! Zelfs nadat we na 1 uur wachten belden zeiden ze dat de bezorger onderweg was, maar dat was gewoon gelogen en dan moet je ook nog bezorgkosten betalen! Bij de vorige eigenaar was dat allemaal niet!!
26 feb 2022 om 22:36 Eten was prima. Bezorgtijd sloeg helemaal nergens op. De volgende keer kan ik het daar beter direct halen.